furnizori - Hodărăşti

Hodărăşti, Sud Muntenia3 furnizori în zona ta

Angajează-i pe cei mai buni furnizori în Hodărăşti

Cu un serviciu de catering, se pot îndeplini diverse sarcini în organizarea evenimentelor și se poate pune accentul pe oaspeți, astfel încât aceștia să se bucure de moment. Catererii sunt obișnuiți să se ocupe de partea gastronomică, dar și de alte sarcini în timpul unui eveniment: aniversare, petrecere de companie, petrecere de burlaci, nuntă, sărbătoare de absolvire, eveniment caritabil... Ei oferă meniuri personalizate, precum și diferite opțiuni în ceea ce privește bufetul, micul dejun, brunch-ul, cina și altele, în funcție de nevoile oaspeților. Clienții lor includ atât persoanele fizice, cât și profesioniști, precum și oficiali publici.
Florea Elena
1

Furnizori de preparate alimentare

107285 Gornet39.9 km de Hodărăşti
Momentul va fi unic.mrniul e unic ptr fiecare in parte .atmosfera de neuitat.sunt bucatar chef lucrez in privat .cateting evenimente .bussimes lunch .bufet aniversari parastase .ma deplasez la locul clientului .am vesela tot ce cuprinde .fac meniu retetar .nu am mese .am echipa la nevoie .ospatar.
Lacul Verde Resort
2

Furnizori de preparate alimentare

107593 Zahanaua35.1 km de Hodărăşti
Seriozitate,calitate,promptitudine,profesionalism!!
S C  Acacia Catering  Srl
3

Furnizori de preparate alimentare

077135 Mogoşoaia20.3 km de Hodărăşti
profesionalism ,seriozitate, calitatea serviciilor

Instruire și educație pentru a deveni un furnizor de servicii de catering.

Profesia de catering este accesibilă de la mai multe niveluri de calificare, dintre care cel minim este diploma de nivel V, cum ar fi un CAP (certificat de formare profesională) în bucătărie sau un CAP în tăierea și cateringul de porc - mențiunea complementară (MC) în catering este un plus care vă permite să aveți rapid o poziție de responsabilitate. Un nivel peste CAP, care se pregătește în doi ani după clasa a treia, sunt diplomele de nivel IV, cum ar fi BP bucătar, BP tăietor și specialist în catering, Bac pro specialist în tăierea și cateringul de porc și Bac techno industria hotelieră - organizatorul de recepții MC este o specializare care deschide mai multe uși. La un nivel mai ridicat - o diplomă de nivel III - există BM organizator de catering și recepții, BTS hotel și opțiunea de catering B arta culinară, arta mesei și serviciu și MOF catering și tăietor. Este, de asemenea, posibil să obțineți un CQP organizator de catering și recepții după un CAP în bucătărie și câțiva ani de experiență.

Domeniul de activitate al unui caterer.

Catererul pentru evenimente lucrează ca parte a unei echipe pentru a îndeplini toate cerințele clienților privați, profesioniști sau oficiali. Împreună cu echipa sa, supraveghează, instalează, reîncarcă și demontează un bufet după ce a prezentat diferite feluri de mâncare oaspeților în timpul unei sesiuni de degustare - acest lucru este valabil mai ales pentru nunți și petreceri corporatiste mari. În cazul unui bufet, cateringul poate livra, de asemenea, felurile de mâncare astfel încât oaspeții să le poată servi după cum doresc. Catererul poate, de asemenea, să-și ajute clienții să aleagă mâncarea, meniul și altele pentru diferite evenimente, oferindu-le servicii suplimentare: închiriere de spații și mobilier, îngrijirea logistică, etc. În principiu, un serviciu de catering este organizat în jurul a 4 zone principale: - Producția culinară: producția felurilor de mâncare și a altor obiecte, pregătirea scenariului, ambalarea produselor, etc. - Planificarea și organizarea: consultanță, planificare și organizare de evenimente, organizarea de servicii auxiliare (decorațiuni, închirieri de spații, echipamente pentru divertisment, etc.), alegerea furnizorilor suplimentari, etc. - Managementul evenimentului: pregătirea comenzii (producție, ambalare și livrare), instalarea locației, transportarea și descărcarea produselor, pregătirea bufetului și a maselor, organizarea barului, etc. - Managementul și operațiunile comerciale: managementul stocurilor și al aprovizionării, dezvoltarea unei abordări de marketing și a unei oferte comerciale, etc.

De ce să folosești un caterer?

Utilizarea unui serviciu de catering îți permite să te ocupi de multe dintre sarcinile implicate în organizarea unui eveniment. Poți să te concentrezi complet pe primire și să ai grijă de invitați, astfel încât aceștia să se simtă cât mai confortabil.

Cum găsesc un furnizor de servicii de catering?

Pentru a găsi un catering, nu există nimic mai simplu decât să parcurgeți un director precum StarOfService, care oferă diferiți meșteri capabili să satisfacă orice cerere. Etapele căutării sunt simplificate și este ușor să luați legătura cu un furnizor de servicii de catering pentru evenimente din regiunea sau orașul dumneavoastră.

Tarifele de catering.

Costul unui serviciu de catering variază în functie de nevoile clientului. Pentru organizarea unui bufet rece, de exemplu, va trebui să plătiți începând cu 15 €/persoană, în timp ce pentru un eveniment al companiei care include servicii adiționale, costul mediu este de 90 € per persoană. Pentru o petrecere tip cocktail, trebuie să plătiți aproximativ 12 € per persoană pentru un aperitiv și 30 € pentru un party mai consistent. Mesele la care oamenii stau în general costă intre 15 € și 40 €/persoană.

Cum să alegi un caterer?

Organizarea unui eveniment necesită luarea în considerare a diferitelor elemente, iar partea de masă este una dintre cele mai stresante. Aici intervine furnizorul de catering, deoarece el poate avea grijă de tot. Pentru a alege furnizorul de catering, se recomandă să întocmiți un set de specificații care vă va permite să identificați nevoile dvs. și să le comunicați mai ușor furnizorilor de servicii. Furnizorul de catering trebuie să înțeleagă așteptările clienților săi și nevoile acestora, și ceea ce doresc cu adevărat. Este important ca sentimentul să treacă, altfel colaborarea poate să nu funcționeze. În al doilea rând, alegerea furnizorului potrivit se bazează fără îndoială pe recenziile și recomandările clienților. Este foarte important să acordați atenție acestei părți și le puteți găsi ușor pe rețelele sociale sau în cercul dvs. de prieteni. Acest lucru face mai ușoară sortarea furnizorilor.

Întrebări de adresat unui furnizor de servicii de catering în timpul primei contactări

- Care este domeniul dvs. de activitate și cât va costa călătoria până la locație? - Ce planificați în cazul în care invitații anulează în ultimul moment sau sunt adăugați? - Care sunt planurile dvs. în cazul problemelor cu serviciul, meniul sau transportul produselor? - Este posibil să plătiți pentru serviciu în rate? - Oferiți asigurare în caz de anulare?

NA

NA