Angajează-i pe cei mai buni designeri torturi de nuntă în Slobozia
Alco Land Srl
Designer torturi de nuntă
Gamco Business S.R.L.
Designer torturi de nuntă
Bucur Com S.R.L.
Designer torturi de nuntă
Baron Com S.R.L.
Designer torturi de nuntă
Bucur Com S.R.L. - Patiserie Gara
Designer torturi de nuntă
Nir Prod S.R.L.
Designer torturi de nuntă
Training și studii pentru a deveni cofetar.
Există multe cursuri de formare și studii care pot duce la profesia de cofetar sau brutar patiser, de la nivelul de liceu până la nivelul BAC+3. Minimul este CAP-ul în cofetărie, ciocolătărie și patiserie sau în fabricarea înghețatei, care se pregătește în doi ani după a treia clasă de liceu. La același nivel cu CAP-ul, există și BEP opțiunea alimentară brutar patiser, fabricant de înghețată, ciocolată și cofetar. Pentru a-și perfecționa know-how-ul, se poate lua o mențiune complementară (MC) un an după CAP: brutărie-patiserie, bucătar de desert în restaurant, brutărie specializată sau patiserie-glazură-ciocolată și cofetărie specializată. La nivelul BAC, există Bac pro brutar-patiser și BTM (brevet tehnic al muncii) cofetar-furnizor de înghețată. Pentru învățământul superior de la nivelul 5 în sus, există: - BAC+2: BM (brevet de maîtrise) cofetar, fabricant de înghețată și furnizor de catering - BAC+3: Licența de la școlile specializate, cum ar fi Licența în arte culinare și antreprenoriat cu opțiune de patiserie (Ferrandi)
Domeniul de intervenție al unui cofetar.
Bucătarul- cofetar este chemat să îndeplinească toate cererile pentru deserturi dulci și sărate. El poate face dulciuri, prăjituri și bomboane, dar afacerea sa principală sunt torturile, inclusiv cele personalizate pentru nunți. În funcție de nevoile, gusturile și dorințele clienților săi, el este capabil să creeze superbe piese montate, sculpturi de nougatine, torturi cu etaj (clasicele torturi de nuntă), asortamente de prăjituri, bufete de desert sau torturi trendy în stil american: tort cu volane, tort curcubeu, tort dezbrăcat...
De ce să folosiți un cofetar?
Folosirea unui cofetar vă permite să aveți un tort de nuntă personalizat, după gustul dvs. Indiferent de cerințe, el va fi capabil să le îndeplinească. De asemenea, el poate însoți tortul cu alte delicii dulci sau sărate, în funcție de preferințele dvs. Și nu este vorba doar de nunți, și alte evenimente pot necesita un cofetar: aniversări, petreceri de companie, petreceri de absolvire, petreceri de burlaci... Toate ocaziile festive sunt bune pentru a mânca deserturi.
Cum să găsești un cofetar?
Un director online precum StarOfService permite utilizatorilor de Internet să găsească cofetarul care poate face un tort de nuntă personalizat care să îndeplinească cerințele și să satisfacă gusturile lor. O listă de artizani din regiunea sau orașul lor este pusă la dispoziție astfel încât să poată alege rapid cel cu care să se înscrie. Tot ce trebuie să facă este să urmeze pașii indicați pe ecran și gata.
Tarifele unui cofetar.
Prețul mediu pentru o prăjitură personalizată variază între 15€ și 50€, acest cost putând crește în funcție de cerințe, cum ar fi adăugarea unei inscripții, a unei figurine comestibile sau a unei piese montate; vor costa în plus între 5€ și 12€. Patiseria franceză este printre cele mai bune din lume, dacă nu cea mai bună, cu o gamă largă de delicatese, de la viennoiseries la prăjituri, bomboane și structuri din ciocolată. Iată câteva prețuri pentru prăjituri: - Opera, Paris-Brest: 8,90 €; - Religieuse pentru 6 persoane: 49 €; - Millefeuille pentru 6 persoane: 32 € (aproximativ 4,50 €/porție); - Tartă cu fructe roșii pentru 8 persoane: 40 €. Prețul mediu pentru o tortă de nuntă personalizată variază între 150€ și 800€. Pentru o tortă de nuntă, va trebui să socotiți aproximativ 150 € pentru 36 de părți, 1 € pe chou pentru o piesă montată pentru minim 3-4 choux de angajat. În caz contrar, o piramidă de cupcakes ar costa în jur de 7 € pe cupcake, cu cel puțin două cupcakes pe persoană. Fondantul și untul de cremă sunt cele două tipuri cele mai comune de glazură pentru o tortă de nuntă. Pentru glazură cu unt de cremă, costul este în jur de 3,50 € per porție, în timp ce pentru glazură fondantă ar fi în jur de 5 € per porție. În timp ce unii cofetari oferă livrare, alții percep taxe suplimentare pentru aceasta: între 40€ și 100€ în funcție de locație și configurația tortului.
Cum să alegeți un cofetar.
Recomandările directe pot fi luate în considerare atunci când alegi cofetarul care va crea tortul de nuntă personalizat. În mod alternativ, recenziile online pot fi, de asemenea, un bun ghid. Un cofetar va avea mai multă experiență decât un simplu brutar, dar tarifele lor pot fi ridicate. Ceea ce este sigur este că va face un tort superb.
Întrebări de adresat unui cofetar în timpul primului contact:
- De câți ani faci torturi de nunta personalizate? - Ne poți reproduce unul din poze? - Poți schimba ingrediente în rețetele tale dacă te rugăm să o faci? - Cât timp îți ia să creezi un tort de nuntă personalizat?
NA
NA