Chef Dan Bogatu
13 ani de activitate

Bucătar personal
 : 
Chef Dan Bogatu

13 ani de activitate


Prețuri

Rata pe ora
150 RON/oră

Despre Chef Dan Bogatu
Mărimea echipei: 1 persoană
Experiență profesională
Cine te-a inspirat sa devii bucatar? Chef Dan: Mama mea. Ea profeseaza in domeniu si are o vasta experienta in ceea ce priveste acest segment de activitate. De mic, eram fascinat de preparatele pe care le realiza ea in bucatarie. Ce te motiveaza in profesia ta? Chef Dan: Cred ca nu exista frontiera in meseria de bucatar. Tot timpul apare ceva nou, inovator, ce nu am mai incercat, si aici ma refer atat la tehnologie, cat si la modul de preparare. Sunt o persoana deschisa la orice combinatie “nebuneasca”, acest lucru inspirandu-ma sa prepar un nou “dish” si, bineinteles, ajutandu-ma sa ma perfectionez. Orice element inedit aparut in bucatarie este o motivatie pentru mine. Care sunt provocarile tale? Chef Dan: A fi bucatar este o provocare in sine. De asemenea, fiecare preparat pe care il realizez reprezinta o provocare pentru mine, deoarece trebuie sa fiu mereu inventiv, creativ, sa surprind de fiecare data, astfel incat rezultatul final sa fie cel pe care si-l doreste clientul. Care este “lupta ta” ca bucatar? Chef Dan: In general, “luptam” cu un sistem care este ghidat doar de profit si, din pacate, uitam sa mai fim creativi. Ce iti place cel mai mult la ceea ce faci? Chef Dan: Bucatarul este un artist care isi pune “opera” pe farfurie si, de abia, cand farfuria a fost golita, “opera” sa a fost cu adevarat apreciata. Acest lucru iubeste bucatarul din mine. Cum privesti tu gastronomia? Ce este important pentru tine? Chef Dan: Eu urmaresc cu interes tot ceea ce apare nou, original in domeniu. In bucatarie, incerc intotdeauna sa realizez un echilibru intre ce este actual pe piata si gastronomia clasica. Vreau sa gasesc, intotdeauna, combinatia perfecta dintre cele doua, astfel incat clientul sa fie multumit. Care este mancarea ta preferata si cine ai vrea sa ti-o pregateasca? Chef Dan: Atat eu, cat si majoritatea bucatarilor pe care ii cunosc prefera mancarea cat mai simpla, insa foarte binearomata. As putea spune ca salata de vinete, musacaua de cartofi ar fi printre mancarurile mele preferate. In principiu, imi place mancarea romaneasca. In ceea ce priveste persoana care as dori sa mi-o pregateasca, consider ca mama este cel mai bun bucatar din viata mea. Ea a fost sursa mea de inspiratie si, de aceea, pot spune ca nimic nu se compara cu o sarmaluta cu mamaliga pusa pe masa de sarbatori sau cu o ciorba de fasole cu costita afumata preparata de ea. Ce pasiuni ai? Chef Dan: Sunt pasionat de sculptura in fructe (Thai Carving), dar si in legume. Iubesc sa le modelez, sa le fac sa arate deosebit, dar in acelasi timp sa fie si comestibile. De asemenea, in timpul liber, imi place sa ma relaxez ascultand muzica, in special, muzica electronica. Chef Dan: “Stii care e diferenta dintre un mecanic auto si un bucatar? Bucatarul se poate linge pe degete!”

Recenzii

0.0Nicio recenzie

Recenzii

0.0Nicio recenzie
0.0
Înscris recent pe StarOfService
  • 5
    5 stele
    0%
    0
  • 4
    4 stele
    0%
    0
  • 3
    3 stele
    0%
    0
  • 2
    2 stele
    0%
    0
  • 1
    1 stea
    0%
    0

Locația

Bragadiru, Ilfov (077025)

Important de știut

  • Zile lucrătoare  08:00 - 16:00
  •  Închis
  • Du  Închis
Program de lucru
Zile lucrătoare  08:00 - 16:00
 Închis
Du  Închis
  • Română
VorbeșteRomână
Program de lucru
  • Zile lucrătoare  08:00 - 16:00
  •  Închis
  • Du  Închis
Program de lucru
Zile lucrătoare  08:00 - 16:00
 Închis
Du  Închis
Vorbește
  • Română
VorbeșteRomână


Ai o întrebare pentru Chef Dan Bogatu?Explică-i obiectivele și cerințele tale sau cere-i informațiile suplimentare de care ai nevoie pentru a lua o decizie.
Pentru a-ți proteja plata, nu transfera bani și nu comunica niciodată în afara StarOfService.